Waar moet je op letten bij fruitkasten spelen?

Fruitkasten op het internet spelen is bijzonder leuk en aantrekkelijk. Maar het is ook een manier van gokken waar niet iedereen helemaal thuis in is. Het is een specifieke manier van spelen en vaak is het handig om iets meer informatie te hebben voordat je begint met spelen. We kunnen hier niet alle spellen langs laten komen voor je, maar we kunnen wel een aantal aandachtspunten naar voren halen die verbonden zijn aan het spelen op fruitautomaten. Probeer het eens gratis uit met onze tips voor het spelen op fruitkasten, zodat je precies inziet wat er bedoeld wordt.

Let op de inzet

Er zijn veel mensen die bij de eerste spin direct een aantal euro’s verliezen. De inzet van de fruitkasten staat op een bepaalde stand wanneer je begint met het spinnen. Pas daarom altijd de inzet aan, zodat je precies weet met hoeveel geld je gaat spelen. Hierbij is er net even iets meer om op te letten dan bij videoslots. Bij de fruitkasten bepaalt de inzet waarmee je speelt namelijk ook hoe en waar je speelt. De minste inzet zet meestal drie rollen onderin beeld in beweging. Verhoog je de inzet, dan gaan niet alleen de kansen op hogere winsten omhoog. Vaak speel je direct met meerdere rollen. Verhoog je de inzet nog verder, dan zet je meestal de bovenste rollen in beweging, waar je nog meer kans maakt op een grote winst.
Let er ook op dat de inzet bij deze spellen vaak niet uitgedrukt wordt in euro’s. Er worden munten ingezet, zoals ook het geval zou zijn wanneer je in een speelhal gaat spelen. De euro’s die je in de slot gooit, worden immers eerst omgezet in munten voordat je begint met spelen.

Verschillende automaten, verschillende regels

Er zijn nog altijd mensen die het idee hebben dat zij precies weten hoe de gokkasten werken wanneer zij er eentje gespeeld hebben. Dit is een heel verkeerd uitgangspunt. Alle ontwikkelaars, alle spellen en alle varianten hebben eigen regels. Dat lijkt bijzonder lastig, maar het valt erg mee wanneer je er altijd voor kiest om eerst even een paar minuten gratis te spelen zodat je gewend raakt aan het spel. Overigens kun je dit gebruiken bij de meeste casinospellen, het gaat niet alleen op bij de fruitkasten.

Betrouwbare websites zoeken

Er zijn ontzettend veel websites over fruitautomaten. Gratis fruitkasten spelen kan ook op verschillende websites en zolang je geen gegevens in hoeft te geven en niets hoeft in te laden, kan dat prima. Maar stort nooit geld op een website waar je niet beter naar gekeken hebt. Besef goed dat fruitkasten relatief makkelijk na te maken zijn, om zo mensen aan te trekken. Dat betekent dat oplichters makkelijk aan de slag kunnen gaan om een betaalfunctie neer te zetten. Stort je eenmaal je geld, dan ben je het geld kwijt. Gebruik daarom alleen websites die je kunt vertrouwen, zoals websites met correcte contactgegevens, of websites waar duidelijk werk besteed is aan de informatie op de website zelf.